Heja oss.Så ja. Sitter i en buss mitt i Värmland. Shit vad skog det finns.


Det blev en riktig superhelg. Två segrar. Tjejerna har lirat vackert, fult och med hjärtat. Dom tog kulorna för varandra. Bra jobbat.


Det är mycket garv i gänget. Det tjatas som tusan. Tur att vi har en tvåvåningsbuss så att ledarna (3 st) får vara lite ifred. Man kan väl säga att vi på nedreplan sitter rätt så gott.


Helgens kommentar stod en ledare för.


-Ska vi äta Ris ?

- Ja

- Det har jag inte gjort på två år.

- Skojar du?

- Det finns ju inte på McDonalds.# Frölunda (läs Köplunda) ligger sist. Läge att retas lite?# Liverpool?????# Hamnade i bastun på Scandic. Fick garva i en timme. Alltså Värmländska e ju bara så vackert. Spec när Raggare tjatar. Tänk Er en full Raggare i poolen på ett hotel. Tänk Er sen att det kommer in en liten kille på ca 8 år med puffar på armarna. Tänk Er sedan när Raggarn ryter till, späner ögonen i pojken och säger på sludrig Värmländska. "Bra, nu ska vi ha simtävling om pengar". Bröt samman i en stor tårkavalkad i min solstol.


# Funderar på att alltid käka Bacon till frukost.# Mammsen och Morfar (92 år) på läktaren. Like It.# Mys före Karlstadsmatchen. Karlstads tränare och domarna på en fika. Så borde det alltid vara.# Om du lånar 25 kr av Olle och 25 kr av Lisa. Då har du 50 kronor. Om du sen köper godis för 45 så har du 5 kronor kvar. Sen betalar du tillbaka en krona var till Olle och Lisa. Då har du 3 kronor kvar och är skyldig 48. Men 48 plus 3 blir ju 51. Hur E Det Möjligt.# Bra helg. Det tog 114 minuter för motståndarna att göra mål på oss i spelet 5 mot 5. Världsklass.
Äntligen tyst på bussen. Vi stannade till vid en Very Big Gotta Affär. Vaket Chaffis.


Kommentarer
Postat av: syrran

grattis :) Ja morfar han fixar allt ;)

2010-10-17 @ 18:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback