Filma mera.....Filma mera. Efter vår match mot IKSU så hade jag en uppfattning om matchen. Eftre att ha skådat den en gång till så har jag fått en helt annan syn.


Det blev torsk med 6-2. IKSU var riktigt bra. Men tänk om våra 4 ribbskott samt två stolpskott hade gått in. Ja ja ja klassiskt "Tänk om". IKSU E tydligen i final i EC. Håller mina tummar för ett svenskt guld.Herrarna tappade en "Säker " ledning mot Sirius. Trist. Men Sirius är riktigt bra. Laget måste ha det stärsta tålamodet i Världen. Man rubbar inte på planen. Alla sliter och gör sitt jobb. Blev impad redan förra sässen av laget. I år kommer dom lätt att lira slutspelsbandy. Där passar deras lir. Hålla boll och aldrig aldrig aldrig chansa.


"Nya Pixbo" (herrarna) har inte torskat efter full tid. Lovar ju gott. Kul att se killarna kämpa och slita. Men som en skön Nisse sa. Dom har ju bara mött Bottenlag (Täby, Warberg, Mora. Räknar inte Sirius där som Nisse gjorde).


# Daniel Adams-Rays låt "Gubben i lådan" gillas mega mycket.


# E det bara jag som tror att Täby blir första laget att släppa in 100 bollar i år?


# Igår hade vi Beeptest. Som vanligt när man har det så får man se sköna minner. Men gårdagens test slog nog alla rekord. Bra jobbat tjejer. Mr Vara kommer inte att bli sne.


# En helg utan match. Usch vad trist. Längtar till nästa helg. Då ska vi röva poäng i Märke och Värmland. Örebro matchen känns viktig. Där vill man ju inte torska.


# Nu blir det fredagsmys. Kött med pommes och BEA. Kanske en skål popcorn.......


# Nu blev det tyst i fyran. Barda på tv. Lite lagom läskigt för knattarna. Bäst att passa på att diska.....


# Ebba är sur på mig. Hon fick inte åka Balder i sommras. Snacka om långsint tjej. Skälla på mig nu. Fattar inte vart hon har fått sin tjurighet ifrån.Blir det nån andra vers eller????????? Vilken film?

Kommentarer
Postat av: Niklas Persson

Strul

2010-10-08 @ 21:36:59
Postat av: KOPPEN

Vaket...

2010-10-08 @ 22:15:24
Postat av: Anonym

Tveksamt att vi släpper in en gnagare i Kexstaden. Du är inte välkommen med andra ord haha. Såg dig inte mot Djurgården hade du den där osynliga manteln eller var du rädd att torska mot Djurgården igen med tanke på vad ni lyckats med i rundbollen. Nog med sarkasm var impad över hur ni spelade mot Djurgården. Vilka tjejer du har..... Detta ska bli kul att se nästa helg. Vi ses till helgen.

2010-10-10 @ 11:50:59
Postat av: Gunnar Lejdborg

Vill inte vara anonym sorry haha

2010-10-10 @ 11:51:44
Postat av: Koppen

Hahaha. Rädd för Djurgården. Skojar du? Innebandylaget e bra. MEn rädd! Aldrig...Ska bli kul att ses. Om du nu inte dömmmmmer.!!!!

2010-10-10 @ 17:17:47
Postat av: maths

Det var en liten kyckling som hette gullefjun...Det måste finnas papper på bilen.

Vadå tänker du köpa den eller???Sternberg har ringt.

De vafan va han ringer du.

hållkäften........

2010-10-14 @ 21:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback