Den Profillösa Sporten....Comebacken varade i en kvart. Tydligen lika länge som en såpakändis. Det blev en ass innan knät pajade. Jag är för klen för den Profillösa Sporten.


När ska vi sluta att skjuta oss själva? Om tre år så har vi hemma VM för Herrarna. Om ni ber en repporter (vem som helst) att nämna tre spelare i Landslaget så kan jag lova Er att dom misslyckas. När Wikegård (Djurgårdsjäveln) kastade skit på oss så satt vi ner. Tysta som värsta fjantarna. En kille försvarade Sporten. En Kille. En Kille. Mr Niklas Jihde. En avdankad lirare är fortfarande den största Profilen inom vår sport. Hur tycker ni att det går för oss?


Kim Nilsson borde man framhäva i alla lägen. Ge han sheriffstjärnan. Låt inte några "Vikarier" förstöra Profilen.


Hur bra är vi att skapa rubriker? Hur hanterar vi media? Hanterar vi media? Nästa måndag får vi istid i tv. Jag vill höra den skyldiga på förbundet förklara hur man i ett treårsavtal kan få mindre tid i tv år tre, än dom två första åren. Media kissar på oss. Ingen står upp. Ingen. Ingen......


Att träna ett landslag är nog det största, finaste, vackraste man kan göra som ledare. Att få frågan från förbundet måste vara fantastiskt. Att söka en sådan tjänst!!! Nja om jag ska använda ett fint ord.  När Vaara fick Herrtjänsten så tyckte jag att förbundet hånade alla Herrtränare. När man nu skall söka Damtjänsten så hånar dom Damtränarna.


Idag är jag Eva Dahlgren bitter....Jag söker en Lagrell. Nån som vågar ta snabba beslut. Eller åtminstonde dom rätta. Tror ni att Mr Lagrell brydde sig om Rosenborg? Han hade bestämt sig. Han ville ha den bästa. Han tog tag i saken. Det kallar jag Rock....Kanske är det så att jag inte hänger med längre.
Kanske är det så att jag är korkad.
Kanske är det så att denna blogg stinker.
Kanske är det så......


Jag hoppas faktiskt på det senare.


Jag hoppas att vi drar sporten framåt......
Jag kanske inte E snabb nog.


Men ibland så får jag för mig att det är klubbarna och bloggarna som skapar våra profiler..........E det så det ska vara?Men tankarna kom när jag i torsdags var i Örebro och tränade ett P 98 lag. Efter träningen så satte vi oss ner och killarna fick ställa sina frågor. Jag fick tre frågor. Två av dom handlade om Niklas Jihde...Hur tycker ni att det går för oss?

Kommentarer
Postat av: Snappe

Klockrent, Koppen!

2011-11-08 @ 22:41:29
Postat av: Tichonov

Klockren!

2011-11-09 @ 09:06:45
Postat av: Bjarne

kul du börjat skriva igen ;-)!

2011-11-16 @ 07:01:12
Postat av: Niklas Persson

Kanske är intresset för innebandy i TV inte större än utrymmet ni får? Att vara i TV är ju ingen boost för det egna självförtroendet. Då måste ju folk titta och inte bara innebandyfolk.Jag skulle tro man får så mycket tid som man kan redovisa tittarsiffror. Eller?

2012-02-20 @ 11:42:40
Postat av: Tille

Hallå ja!Snygg läsning men nu till något viktigare:-) Fan cup på G i gamla goa idrottshuset. Finns det nån info att få tag på...???2012-03-22 @ 23:14:48
Postat av: Örjan L

Rock on Koppen!

2012-04-15 @ 13:26:55
Postat av: Tex

Hej. En liten kommentar. Man säger att Dansk innebandy stinker o e jätte dålig, uansett dette fakta(?) så kør danska Tv kanalen: Kanalsport Livematch varje fredag kl. 19.00 från nogon Liga Herr match runt i landet o man sänder slutspel o final oxå.. Kanalsport e en kanal som har gjorts av Danska spel, Danmarks Idrottsforbund + special forbundende, då att man vill profilere dom små idrotterne på Tv. Så måndag kl. 19.00 kör en idrott livematch, tisdag kl. 19.00 dän näste sport osv osv En ide man kanske kunne kopiere i Sverige? :-)

2012-10-02 @ 17:06:03
Postat av: Värmlänning

Det finns mycket duktigt folk ute i landet. Är det nåt vi är bra på så är det marknadsföring.
Svenska innebandyförbundet får helt enkelt anställa någon att ha hand om allt som rör media och sådana frågor som kan föra ut sporten bland vanligt folk.
Innebandy växer så det knakar och det är sannolikt ingen slump. Det finns ett stort underhållningsvärde i och omkring sporten. Minst lika stort som det kring den egentligen ganska ruffiga och enkla sporten hockey.

2012-10-21 @ 10:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback